Öğrenciden Armağan Anadolu Lisesi

WEB https://ogrencidenarmagananadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Başakşehir Mah. Anafartalar Cad. No 4/1 Oyakkent Yanı BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL
VİZYON : Yenilikçi ve güçlü eğitimci kadrosu, öğrencileri ve velileri ile birlikte, çağın gerektirdiği eğitim ve öğretim ortamını oluşturarak başarılara imza atan, farklılıkları ile fark yaratan öncü bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, millî ve evrensel değerleri özümsemiş, vatanını ve ulusunu seven; sorun çözme, iletişim kurma, işbirliği içinde çalışma, bilgi teknolojilerini kullanma becerilerine sahip, bireysel ve toplumsal sorumluluk taşıyan, üreten ve paylaşan bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.
BAŞARILAR : 2012 - 2013 eğitim - öğretim yılında Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Gençler Satranç Turnuvası İlçe İkinciliği; 2014-2015 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kompozisyon birinciliği, 10 Kasım Atatürk´ü anma kompozisyon dalı ilçe ikinciliği; 2015-2016 24 Kasım Öğretmenler Günü Kompozisyon Birinciliği, 12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulu ezbere İstiklal Marşı okuma ikinciliği ve Resim ikinciliği, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Şiir ve Resim birincilikleri, Voleybol kızlar ilçe ikinciliği, erkekler ilçe birinciliği başarılarımız vardır. 2016-2017 eğitim-öğretim yılında ise "19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı" konulu yarışmada kompozisyon dalında öğrencimiz Aleyna Yılmaz İstanbul il birincisi, şiir dalında öğrencimiz İlayda Çelik ilçe ikincisi, resim dalında öğrencimiz Hatice Meryem Selim ise ilçe birincisi olmuştur. "Aliya İzzet Begovic Hitabet Yarışmasında" ise öğrencimiz Enes Atak sunum dalında ilçe ikincisi olmuştur. Spor dallarında takımlarımız voleybolda kız ilçe birincisi, masa tenisinde ikincisi, badmintonda ilçe üçüncüsü, basketbol kız dalında ilçe üçüncüsü, satrançta ilçe üçüncüsü, futbol basketbol ve voleybol erkek branşlarında ise ilçe dördüncüsü olmuştur.

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
Saatler : 09:00/16:00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce Almanca
Isınma : Doğalgaz
Servis : Okulumuz servis hizmeti Horasan Turizm tarafından karşılanmaktadır. İletişim: (0212) 485 03 03
Ulaşım : Otobüs, Minibüs, Metro
Yerleşim Yeri : Başakşehir Mah. GÜLİZAR Cad. No:4/1 Oyakkent Yanı BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkeze 1km ve İl merkeze is 35 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri : Güncel kontenjan bilgileri için https://e-okul.meb.gov.tr/ortaogretim/okl/ook06006.aspx adresini ziyaret ediniz.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 9. Sınıf Taban Puanı: 364,56 10. Sınıf Taban Puanı: 383,27 11, Taban Puanı: 415,90 12. Sınıf Taban Puanı: 336,01
Okulun Sınav Başarı Durumu : YGS: %100 LYS: %79
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %79
Sportif Etkinlikler : Futbol, Voleybol, Basketbol, Futsal, Badminton, Masa tenisi, Satranç